Tietoa tulijalle

Tervetuloa liikkumaan ja temppuulemaan

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti – tämä koskee myös työporukoita ja muita ryhmiä.

Aktiviteettia jokaiseen makuun

Puistosta löytyy monenlaista aktiviteettia vauvasta vaariin. Jotkut pisteet on tarkoitettu nuoremmalle väelle, jotkut taas vaativat käyttäjältään hyppyluvan hypyilleen, kuten hyppytornimme Seinäjoella (Jouppiska), josta lasketaan pyörällisillä välineillä vaahtomuovialtaaseen.

Hyppylupa (vain Seinäjoki)

Jokainen alle 18-vuotias Seinäjoen puiston hyppytornista hyppäävä tarvitsee kirjallisen suostumuksen vanhemmiltaan.
 
Hyppylupa.pdf
 
Alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Alle 1-vuotiaat lapset ja yli 65-vuotiaat pääsevät puistoon maksutta.Jotkut aktiviteetit voivat olla hetkellisesti suljettuina päivän aikana ohjatun ohjelman varanneiden ryhmien käytössä. Tieto mahdollisesta varauksesta on nähtävissä kyseisellä aktiviteettipisteellä.

Tavaroiden säilytys

Seinäjoen ja Tornion puistoissamme on käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimet infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä.

Espoon puistossamme lukittavat lokerot toimivat sisäänpääsyrannekkeella. Ruuhkaisina aikoina/loma-aikoina käytössä lisäksi avaimella lukittavat kaapit, joihin saa avaimen infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä. 

 

Mitä mukaan?

Puistossa on aina t-paitakelit. Oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan puistoon. Ravintolaan, kahvilaan ja puistoon omia eväitä ei saa viedä tai nauttia niitä.Puistossa liikutaan omilla sisäkengillä tai sukilla, ei paljain jaloin. Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuus- ja hygieniasyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

 

HUOMIOITAVAA AKTIVITEETEISSÄ: 

  • Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuus- ja hygieniasyistä. 
  •  Ninjaradalla käytettävä joko liukuesteellisiä trampoliinisukkia tai sisäkenkiä (Espoo).
  • Airtrack-patjoilla hypitään aina sukat jalassa, ei sisäkengillä tai paljain jaloin.
  • Skeittialueella on käytettävä sisäkenkiä tai puhtaita ulkokenkiä. Emme suosittele. Crocseja/sandaaleja käytettäväksi skeittialueella.
  • Skeittipuistossa skuuttien begit ehdottomasti kielletty.
  • Parkour-alueella suositellaan käytettävän sisäkenkiä (Seinäjoki).
 

Maksuvälineet

Kaikissa puistoissamme käyvät maksuvälineenä yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, Visa Electron, Mastercard). Henkilökohtaisen puistorannekkeen voi maksaa myös liikuntaseteleillä, Tyky-Onlinella ja ePassilla. 

Lue lisää peruutusehdoistamme, tietosuojaperiaatteistamme ja kauppaehdoistamme.


Saapuminen


Duudsonit Activity Park Seinäjoki sijaitsee Seinäjoella Kapernaumin alueella, osoitteessa Yrittäjäntie 8, 60100 Seinäjoki.

 

Duudsonit Activity Park TornioHaparanda sijaitsee Torniossa Elämyskeskus Lapparissa, osoitteessa Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio.


Duudsonit Activity Park Espoo sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa, osoitteessa Piispansilta 11, 02230 Espoo.

 

”Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille.”