ILMOITTAUDU HUIKEEN SIISTILLE KESÄLEIRILLE!DAP-kesäleirit Espoossa 199 €

Lasten kesäleirit ovat viisipäiväisiä päiväleirejä 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille! Leirejä järjestetään kesä- ja elokuussa. Leiriläiset jaetaan ryhmiin iän mukaisesti eli lapset pääsevät temppuilemaan saman ikäisten kanssa.

Leirit järjestetään Espoon Duudsonit Activity Parkissa Iso Omenassa ja sen ympäristössä. Ohjaajina leireillä puiston omat tutut ja turvalliset ohjaajamme!

Leiri sisältää monipuolista ohjattua liikuntaa niin sisällä aktiviteettipuistossa kuin ulkona lähiympäristössä: palloilua, ninjailua, trampoliinia, airtrackiä, skeittiä, käpysotaa, yleisurheilua, pelailua, rentoutumista ja pihalajeja. 

Saapuminen leirille klo 8.30-9.00, ohjattua toimintaa klo 9-16. Puistoon voi halutessaan jäädä ilman ohjausta, omatoimisesti loppu päiväksi. Päiväleireihin sisältyy päivittäin lähiruokalounas ja välipala omassa Ravintola Pittihirmussamme. 

Tarkemmat tiedot leirille valmistautumisesta lähetetään ilmoittautuneille ennen leirin alkua.

Kesäleirit vaativat vähintään 15 ilmoittautunutta toteutuakseen. Ilmoittautuminen leireille nettikaupan kautta 15.2.2018-15.5.2018 välisenä aikana. 

Tervetuloa ikimuistoiselle ja liikuttavalle DAP-leirille Espooseen!