Espoo Iso Omena

ESPOO ACTIVITY PARK

 

Espoon Iso Omenan  huikeasta Duudsonit Activity Parkista löytyy tekemistä kaikenikäisille 

 

Muun muassa seudun pähein Trampoliinialue, vähintään Suomen suurin Ninjaseikkailurata ja latvoihin kurotteleva Puumaja. Duudsonien kodissa voit tehdä sitä minkä äiti kotona kieltää: pelata sählyä ja korista Keittiössä, potkia palloa Autotallissa, lämätä jääkiekkoa Olohuoneesssa ja pelata curlingia Saunassa. Lisäksi Suojuoksussa voit testata rämpimistaitojasi, kiivetä Britneypossun Luolaston päälle kalliolle ja kisata kaverisi kanssa Koskihyppelyssä.

Eikä tässä vielä kaikki! Viimeistään hiottuasi skeittaus- ja skuuttaustaitosi timanttiseen kuntoon Latoparkissa olet ansainnut vatsan täytteeksi vierailun Duudsonit Activity Parkin omaan lähiruokaravintola Pirttihirmuun notkuvien lounaspöytien ja maittavien herkkujen äärelle. 

 

Osta Liput

Ootko valmis? Ylitä ittes!

Duudsonit Activity Park Espoo Iso Omenasta löytyy peltojen kokoinen Trampoliinialue, jättisuuri Ninjaseikkailurata ja latvoihin kurotteleva Puumaja. Vaikka äitee kotona kieltäisi, niin meillä voi pelata sählyä ja korista Keittiössä, potkia palloa Autotallissa, lämätä kiekkoa Olohuoneesssa ja pelata curlingia Saunassa. Suojuoksussa pääset rämpimään, Luolastossa seikkailemaan ja kilpailuhenki syttyy kaverisi kanssa Koskihyppelyssä. Astele areenalle ja tartu käpyyn! Tule jo koe yli 30 eri aktiviteettia Espoon puistossa! Katso alta 360° puistoesittely!

Aktiviteetit

Yllättävän hikinen mesta – ihan koko perheelle

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti !

Infoa tulijalle

 

Duudsonit Activity Park Espoo Iso Omena 

AVIN MÄÄRÄYSTEN MUKAISESTI PUISTO SULJETTUNA 28.12.2021 ALKAEN TOISTAISEKSI

 

Muina aikoina puisto avoinna seuraavasti

Maanantai: suljettu

Tiistai-perjantai: 14-20

Lauantai: 11-19

Sunnuntai: 12-18

 

 

 

 

 

 

 Puistolippu

Lapsi alle 1v. 0€
Lapsi 1–6v.  15€

(NETTIKAUPASTA 13€)

 

Lapsi yli 7v. 20€ 

(NETTIKAUPASTA 18€)

 

AIKUISET 5€

 

Osta liput

 

 

Kausikortit

1kk 2-6v. 44€ ja 7-64v. 59 €
3kk 2-6v. 119€  ja 7-64v. 149€
6kk 2-6v. 229€ ja 7-64v. 269 €
12kk 2-6v. 299€ ja 7-64v. 349€

Kausikortit ovat henkilökohtaisia.

Saatavana myös kuukausiveloituksella, jolloin laskutuslisä 2,90€/kk.

Kysy lisää puistomme henkilökunnalta!

Osta kausikortti