Espoo Iso Omena

Elämässä pitää olla ninjaa!

 

Onhan siitä kulunut tovi, kun Duudsonit nähtiin räntsillä viettämässä räväkkää elämää ja toteuttamassa hurjia temppuja ja jekkuja. Se oli huoletonta aktiivista elämää ja tehtiin kaikkea, mikä vaan tuntui kivalta. Halusimme tuoda sen saman fiiliksen Espoo Iso Omenaan. Meillä henkii vanha kunnon räntsimeininki. Pelaillaan huoneissa, vaikka taulut tippuisi seiniltä ja hypitään voltilla heinäkasaan. Tekemistä riittää aktiviteeteissa koko päiväksi ja kaiken ikäisille. Temppuilun päälle maistuu Pirttihirmun lähiruokaherkut. Hyppää räntsille ja ylitä ittes. Hayjaaa!

 

Espoon Iso Omenan uudesta huikeasta Duudsonit Activity Parkista löytyy tekemistä kaikenikäisille 

 

Muun muassa seudun pähein Trampoliinialue, vähintään Suomen suurin Ninjaseikkailurata ja latvoihin kurotteleva Puumaja. Duudsonien kodissa voit tehdä sitä minkä äiti kotona kieltää: pelata sählyä ja korista Keittiössä, potkia palloa Autotallissa, lämätä jääkiekkoa Olohuoneesssa ja pelata curlingia Saunassa. Lisäksi Suojuoksussa voit testata rämpimistaitojasi, kiivetä Britneypossun Luolaston päälle kalliolle ja kisata kaverisi kanssa Koskihyppelyssä.

Eikä tässä vielä kaikki! Viimeistään hiottuasi skeittaus- ja skuuttaustaitosi timanttiseen kuntoon Latoparkissa olet ansainnut vatsan täytteeksi vierailun Duudsonit Activity Parkin omaan lähiruokaravintola Pirttihirmuun notkuvien lounaspöytien ja maittavien herkkujen äärelle. 

 

Osta Liput

Ootko valmis? Ylitä ittes!

Duudsonit Activity Park Espoo Iso Omenasta löytyy peltojen kokoinen Trampoliinialue, jättisuuri Ninjaseikkailurata ja latvoihin kurotteleva Puumaja. Vaikka äitee kotona kieltäisi, niin meillä voi pelata sählyä ja korista Keittiössä, potkia palloa Autotallissa, lämätä kiekkoa Olohuoneesssa ja pelata curlingia Saunassa. Suojuoksussa pääset rämpimään, Luolastossa seikkailemaan ja kilpailuhenki syttyy kaverisi kanssa Koskihyppelyssä. Astele areenalle ja tartu käpyyn! Tule jo koe yli 30 eri aktiviteettia Espoon puistossa! Katso alta 360° puistoesittely!

Aktiviteetit

Yllättävän hikinen mesta – ihan koko perheelle

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti !

Infoa tulijalle

 

Aukioloajat ja yhteystiedot:

HUOMIO! OBS!

Espoon Duudsonit Activity Park on suljettuna 26.11-15.12.2020 STM:n suositusten ja ohjeistusten mukaisesti.

Haluamme yrityksenä toimia edidemian suhteen vastuullisesti ja noudatamme tätä ohjeistusta.

Pääsyliput ja lahjakortit voitte ostaa nettikaupastamme.

Pääsylippujen, lahjakorttien ja kausikorttien voimassaoloaikaa jatketaan sulkemisajan mukaisesti eteenpäin.

Valitettavasti tilanne on pandemian osalta murheellinen, mutta haluamme tulevaisuudessakin liikuttaa lapsia ja perheitä, joten tämä ratkaisu on nyt välttämätön.

ma SULJETTU

 

ti-pe 13-20

 

la klo 11-19

 

su klo 12-18

 

la 31.10.2010: klo: 12-18

 

Piispansilta 11, 02230 Espoo
puh.+358 44 239 4287
espoo@dap.fi

Synttäri- ja ryhmävaraukset
espoo@dap.fi
puh.+358 44 239 4287 

 Puistolippu

Lapsi alle 1v. 0€
Lapsi 1v.  10€
Lapsi 2–6v.  14€

7–64v. 19€
Yli 65v. 0€
Eläkeläiset 10€

Puistolippu on voimassa koko päivän.

 

Osta liput

Next Time-lippu

Lapsi 1v. 7€ *
Lapsi 2-6v. 12€*
Lapsi yli 7v. 16€*

*Osta puistopäivänä voimassa oleva ranneke esittäen. Lippu voimassa kaksi (2) kuukautta ostopäivästä. Ostettua tuotetta ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen.

 

 

Kausikortit

1kk 2-6v. 44€ ja 7-64v. 59 €
3kk 2-6v. 119€  ja 7-64v. 149€
6kk 2-6v. 229€ ja 7-64v. 269 €
12kk 2-6v. 299€ ja 7-64v. 349€

Kausikortit ovat henkilökohtaisia.

Saatavana myös kuukausiveloituksella, jolloin laskutuslisä 2,90€/kk.

Kysy lisää puistomme henkilökunnalta!

Osta kausikortti