Hinnasto 

Pääsyliput

     
Lapsi alle 1v.   0€ Puistoilu aina täysi-ikäisen aikuisen seurassa (aikuinen 5 € puistoon)
Lapsi 1–6 v.* 15€  NETTIKAUPASTA 13€
7-64 v.* 20€ NETTIKAUPASTA 18€
Eläkeläiset  10€  Näytettävä todistus
Yli 65v.  0€ Ovat aina tervetulleita puistoilemaan veloituksetta!  
*Aikuinen maksavan lapsen seurassa  5 €.
 
Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.
 
HUOM! Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Voi tuoda omat trampoliinisukat mukanaan tai trampoliinisukkia voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.
 
Osta liput
 

Perhelippuhinnoittelu

Aikuinen pääsee puistoon 5 € hintaan maksavan lapsen kanssa
Tämä perhelippuhinnoittelu on perhekohtainen ja vanhempia/huoltajia voi olla yhdessä perheessä samanaikaiseisesti kaksi (2). Perhelippuja ei ole erikseen myynnissä verkkokaupassa, vaan lapset ostavat normaalisti päiväliput verkkokaupasta/ paikan päältä ja vanhemmat voivat ostaa omat rannekkeensa noudattaen edellä mainittuja ehtoja. 

 

Next Time-lippu 

Ostettava puistopäivänä voimassa oleva ranneke esittäen. Lippu on voimassa 2 kk ostopäivästä. Ostettua tuotetta ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen.

     
1–6 v. 12€ Puistoilu aina täysi-ikäisen aikuisen seurassa
7–64 v. 16€ 7 vuotta täyttäneet saavat puistoilla ilman täysi-ikäistä valvojaa

 

OBS!

  • Pääsylippuranneke on voimassa koko päivän. Saman päivän aikana puistosta poistuminen ja sinne palaaminen on mahdollista ranneketta käyttäen.
  • Pääsyliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia.
  • Emme lunasta myytyjä lipputuotteita takaisin.
  • Yhteistyö-, kumppaniliput-, yritys-, yms. liput, joissa on merkitty voimassaoloaika, ovat käytettävissä ainoastaan kyseisenä ajankohtana.
  • Liikunta,- ja kulttuuriseteleillä (Edenred, smartum, epassi yms.) on mahdollista ostaa oma henkilökohtainen puistolippu.
  • Teknisten tai yrityksestä itsestään riippumattomien ongelmien vuoksi Duudsonit Activity Park voi joutua sulkemaan kohteita tai muuttamaan ennalta ilmoitettua ohjelmaa. Ostettuja lipputuotteita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
  • Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

Avustajaranneke

Yksilöllistä tukea tarvitsevan maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman avustajarannekkeen, jolla avustaja pääsee avustettavan kanssa puistoon. 

Avustajan tarpeen todentamiseksi hyväksymme esimerkiksi EU:n Vammaiskortin, jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta. Avustajarannekkeen tarpeen voi todentaa myös lääkärintodistuksella tai muulla virallisella asiakirjalla. Nämä esitetään puistomme lipunmyynnissä, jossa avustajarannekkeet myönnetään.

Avustajarannekkeen edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun tai hänellä on jokin muu lipputuote.

- Avustajaranneke on henkilökohtainen ja sillä pääsee puistoon ainoastaan avustettavan kanssa. 
- Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. 
- Avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö.

KAUSIKORTIT

  1kk 3kk 6kk 12kk
1-6 v. 44€ 119€ 229€ 299€
Yli 7 v. 59€ 149€ 269€ 349€

Kausikortit ovat henkilökohtaisia. 
Hukatun kausikortin uusimisesta veloitetaan 10€.

Saatavana myös kuukausiveloituksella, jolloin laskutuslisä 2,90€/kk.
Kysy lisää puistomme henkilökunnalta!

Osta kausikortti