infoa tulijalle


Tervetuloa liikkumaan ja temppuulemaan 

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti – tämä koskee myös työporukoita ja muita ryhmiä.

Aktiviteettia jokaiseen makuun

Puistosta löytyy monenlaista aktiviteettia vauvasta vaariin. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa. Alle 1-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat pääsevät puistoon maksutta. Jotkut aktiviteetit voivat olla hetkellisesti suljettuina päivän aikana, koska saattavat olla ohjatun ohjelman varanneiden ryhmien käytössä. Tietoa mahdollisesta varauksesta on nähtävissä kyseisellä aktviteettipistellä.

Jotkut pisteet on tarkoitettu nuoremmalle väelle, jotkut taas vaativat käyttäjältään hyppyluvan hypyilleen, kuten hyppytornimme Seinäjoella (Jouppiska), josta lasketaan pyörällisillä välineillä vaahtomuovialtaaseen. Alla lisää tietoa hyppyluvasta. 

Hyppylupa (vain Seinäjoki)

Jokainen alle 18-vuotias Seinäjoen puiston hyppytornista hyppäävä tarvitsee kirjallisen suostumuksen vanhemmiltaan.
Tulosta tästä hyppylupa ja tuo se mukanasi allekirjoitettuna.

Tavaroiden säilytys

Tornio
Puistossamme in käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimen infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä. 

Seinäjoki
Puistoissamme on käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimet infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä.

Espoo
Puistossamme lukittavat lokerot toimivat sisäänpääsyrannekkeella, jolloin erillistä panttia ei tarvita. 

Mitä mukaan?

Puistossa on aina t-paitakelit. Oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan puistoon ja sitä voi tarvittaessa täyttää juomapisteillä. Ravintolaan, kahvilaan ja puistoon omia eväitä ei saa viedä tai nauttia niitä.

Puistossa liikutaan omilla sisäkengillä tai sukilla, ei paljain jaloin hygieniasyistä. Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

 

HUOM! Puistomme yhteydessä sijaitsee ravintola sekä kahvila, joten tästä syystä omien eväiden tuominen puistoon ja sen alueelle on kiellettyä.

 

HUOMIOITAVAA AKTIVITEETEISSÄ: 

  • Trampoliineillä edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Koskee jokaista puistoa (Tornio, Seinäjoki ja Espoo). Turvallisuus on meille äärimäisen tärkeää ja haluamme noudattaa tässä Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) ohjeistusta. 
  • Ninjaradalla käytettävä joko liukuesteellisiä trampoliinisukkia tai sisäkenkiä (Espoo).
  • Airtrack-patjoilla hypitään aina sukat jalassa, ei sisäkengillä tai paljain jaloin.
  • Skeittialueella on käytettävä sisäkenkiä tai puhtaita ulkokenkiä. Emme suosittele Crockseja/sandaaleja käytettäväksi skeittialueella.
  • Skeittipuistossa skuuttien begit ehdottomasti kielletty.
  • Parkour-alueella suositellaan käytettävän sisäkenkiä (Seinäjoki).

Maksuvälineet

Kaikissa puistoissamme käyvät maksuvälineenä yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, Visa Electron, Mastercard). Henkilökohtaisen puistorannekkeen voi maksaa myös liikuntaseteleillä, Tyky-Onlinella ja ePassilla. 

Lue lisää peruutusehdoistamme, tietosuojaperiaatteistamme ja kauppaehdoistamme.


Majoittuminen


Espoo

Espoossa on helppo majoittua juuri uudistetussa Hotelli Hanasaaressa vain kymmenen minuutin ajomatkan päästä Isosta Omenasta. Hotellilla ilmainen pysäköinti. Väimatka sujuu ketterästi myös metrollla Matinkylästä (Iso Omena) Hanasaareen. 

Varaukset hotelli Hanasaareen täältä. 


Saapuminen


Duudsonit Activity Park Seinäjoki

Puisto sijaitsee Seinäjoella Kapernaumin alueella, osoitteessa Yrittäjäntie 8, 60100 Seinäjoki.

 

Duudsonit Activity Park TornioHaparanda
Puisto sijaitsee Torniossa Elämyskeskus Lapparissa, osoitteessa Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio.


Duudsonit Activity Park Espoo
Puisto sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa, osoitteessa Piispansilta 11, 02230 Espoo.

 


”Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille.”