DAP KESÄLEIRIT 2019 

Duudsonit Activity Park -sisäaktiviteettipuistoissa Espoossa ja Seinäjoella järjestetään huippu hauskat ja liikunnalliset kesäleirit 7-13 -vuotialille lapsille 3.-7.6.2019 (maanantaista perjantaihin). Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vaille oleva kesäfiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla!

Kesäleireillä ohjelma alkaa joka päivä kello 9.00 ja päättyy kello 16.00. Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa leirin ajan puiston aukeamiseen (klo 11.00) saakka. Jokainen leiripäivä saa tänä vuonna oman teemansa! Sisältöön kuuluu esimerkiksi tramppavalmennusta, erilaisten lajitaitojen kehittämistä sekä monipuolisia ja liikunnallisia leikkejä, vapaa-aikaa unohtamatta! Leirin hintaan sisältyy päivittäin lounas ja välipala. Kesäleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan jäädä omatoimisesti temppuilemaan leiripäivän (klo 16.00) jälkeen.

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja! 

HUOM! Leiri järjestetään mikäli leirillä on vähintään 20 ilmoittautunutta, joten otathan kaverisikin mukaan! Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2019.

Kesäleirin hinta 179€/hlö

 

LEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN:

 

SEINÄJOKI:

seinajoki@dap.fi

044 7272153

 

ESPOO:

espoo@dap.fi

044 2394287