DAP LIIKUNTALEIRIT ESPOO 2018 

Duudsonit Activity Park Espoossa järjestetään huippu hauskoja ja liikunnallisia päiväleirejä 7-13-vuotialille. Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vaille oleva fiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

Päiväleireillä on ohjattua ohjelmaa päivittäin klo 9-16. Puistoon voi kuitenkin saapua jo klo 8:30. Päiväleireillä on kaksi eri ikäryhmää (7-10v ja 11-13v), joihin molempiin otetaan maksimissaan 15 lasta. Turvallisen ilmapiirin luovat puiston luotettavat ja koulutetut ohjaajat, jotka huolehtivat lapsista koko leiripäivän ajan. Päiväleireihin sisältyy päivittäin lähiruokalounas ja välipala omassa Ravintola Pirttihirmussamme. Puistoon voi halutessaan jäädä omatoimisesti temppuilemaan leiripäivän jälkeen (lisämaksusta). Leirin kesto ma-pe.  Leirin hinta 199€/hlö. 

Yöleireillä ohjelma alkaa kello 17:30 ja päättyy seuraavana päivänä kello 11:00. Yöleirejä järjestetään kahdelle eri ikäryhmälle (7-12v). Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa koko illan ja seuraavan aamun. Luvassa on hauskaa ohjattua liikuntaa sekä vapaata temppuilua meidän omilla säännöillä ja Duudsoni-tyylillä. Yöleiriin sisältyy Burger-ateria, iltapala ja aamupala. Yöleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan jäädä omatoimisesti temppuilemaan leiripäivän jälkeen.  Hinta 89€/hlö

Leiriohjelma sisältä mm.  

  • parkour
  • pallopelit
  • trampoliinivoimistelu
  • temput ja taidot
  • ulkoseikkailupuisto
  • leikit ja pelit
  • rento yhdessäolo
  • yllätykset

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja!  

 

Seuraavava yöleiri Espoossa syyslomalla 18.-19.10.2018. Lue lisää YÖLEIRI ESPOOSSA

 

LEIREILLE ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTILLA: espoo@dap.fi tai PUHELIMITSE: 044 239 4287