DAP by night yöleirit SEINÄJOKI 2021

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella järjestetään huippusuosittuja ja liikunnallisia yöleirejä 7-13-vuotiaille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vailla oleva temppufiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

Yöleireillä ohjelma alkaa kello 18:30 ja päättyy seuraavana päivänä kello 11:00. Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa koko illan ja seuraavan aamun. Luvassa on hauskaa ohjattua liikuntaa sekä vapaata temppuilua meidän omilla säännöillä ja Duudsoni-tyylillä. Yöleiriin sisältyy Burger-ateria, iltapala ja aamupala. Yöleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan jäädä omatoimisesti temppuilemaan leiripäivän jälkeen (lisämaksusta). Leirin hinta alkaen 59€/hlö

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja!  

 

SEURAAVAT HUIPPUSUOSITUT DAP BY NIGHT YÖLEIRIT 7-13-VUOTIAILLE KOETAAN VIIMEISTÄÄN KESÄLLÄ 2021. Pysy kuulolla! ;)

 

LEIREILLE ILMOITTAUDUT KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTILLA OSOITTEESEEN seinajoki@dap.fi

Ilmoita seuraavat tiedot: 

  • leiriläisen nimi ja ikä
  • leirin aikana tavoitettavissa olevan huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • erityisruokavaliot ja muut huomioitavat asiat
  • kuvauslupa (leirin somejulkaisut instagramissa ja facebookissa)

Noin viikkoa ennen leirin alkua lähetetään sähköpostiin DAP leirikirje, josta löytyy kaikki tarvittava lisätieto. 

Lämpimästi tervetuloa viettämään huikeaa DAP BY NIGHT yöleiriä asenteella ja hyvällä fiiliksellä!