DAP by NIGHT yöleirit SEINÄJOKI 2022

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella järjestetään huippusuosittuja ja liikunnallisia yöleirejä 7-13-vuotiaille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vailla oleva temppufiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

Yöleireillä ohjelma alkaa kello 18:30 ja päättyy seuraavana päivänä kello 11:00. Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa koko illan ja seuraavan aamun. Luvassa on hauskaa ohjattua liikuntaa sekä vapaata temppuilua meidän omilla säännöillä ja Duudsoni-tyylillä. Yöleiriin sisältyy juustoburger-ateria, iltapala ja aamupala. Yöleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan jäädä omatoimisesti temppuilemaan leiripäivän jälkeen (lisämaksusta). Leirin hinta 69€/hlö

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja!  

 

SEURAAVAT HUIPPUSUOSITUT DAP BY NIGHT YÖLEIRIT 7-13-VUOTIAILLE KOETAAN HIIHTOLOMALLA 2022.

Tulevista leireistä ilmoitetaan täällä nettisivuilla sekä puiston somekanavilla, Instagramissa @duudsonitparkseinajoki sekä Facebookissa Duudsonit Activity Park Seinäjoki -tilillä. PYSY KUULOLLA! ;)

 

VARAA PAIKKASI SITOVALLA ILMOITTAUTUMISELLA JA HOIDA LEIRIMAKSU VERKKOKAUPASSA !

Jokaiselle leirille otetaan 45 lasta varausjärjestyksessä.

Noin viikkoa ennen leirin alkua lähetetään sähköpostiin DAP leirikirje, josta löytyy kaikki tarvittava lisätieto. 

Lämpimästi tervetuloa viettämään huikeita DAP BY NIGHT leirejä asenteella ja hyvällä fiiliksellä!