TornioHaparanda

RAJATONTA MENOA RAJALLA

Jäätävän huikeassa elämyspuistossa voit temppuilla yhdellä Suomen tasokkaimmista ja laajimmista trampoliini- ja skeittialueista. Sisäaktiviteettipuistossa jättimäärä talviaiheisia aktiviteetteja, kuten jäänmurtaja ja majakka, lasten lumilautailu, lumisotapeli ja kaksi isoa kiipeilymaailmaa.

AKTIVITEETTEJA LÖYTYY KAIKEN IKÄISEN JA KOKOISEN TEMPPUILUNNÄLKÄÄN 

Puistoon on saatavana kokopäivälippujen lisäksi myös iltalippuja sekä seuraavalle päivälle pois lähtiessä ostettavia edullisempia Next Day -lippuja. Koko päivän puuhailun jälkeen pikku-duudsoneille ja isommillekin maistuvat ravintolan antimet. 

Lasten ja muiden temppumielisten lisäksi elämyspuistossa viihtyvät myös esimerkiksi työporukat sekä muut ryhmät. Puistossa onnistuu niin palaverien, tykypäivien kuin erilaisten asiakastilaisuuksienkin järjestäminen.

 

Osta Liput

Temppuilua t-paita keleissä

Tornion puistosta löytyy bagjump, airtrack, vaahtomuoviallas, peliareena, lajitestausta sekä paljon muuta koettavaa. Mystinen ääni- ja valomaailma tuo puistoon ainutlaatuisen tunnelman ja ulottuvuuden. Tilaa hauskaan liikkumiseen on enemmän kuin naapurin isännällä peltoa. Tule jo koe yli 20 eri aktiviteettia! Katso alta 360° puistoesittely!

Aktiviteetit

Yllättävän hikinen mesta – ihan koko perheelle

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti !

Infoa tulijalle

Aukioloajat ja yhteystiedot

Ma- La 12-19

Su SULJETTU
 
Juhannus SULJETTU

Arctic Action Oy
Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio 
Puh: 044 441 1220 
tornio@dap.fi

Puistolippu

Lapsi alle 1v. 0€
Lapsi 1v. 10€
Lapsi 2–6v. 16€

7–64v. 19€
Yli 65v. 0€
Eläkeläiset 10€

Puistolippu on voimassa koko päivän.

Osta liput

Perheliput

Aikuinen pääsee puistoon veloituksetta maksavan lapsen kanssa. Tämä perhelippuhinnoittelu on perhekohtainen ja vanhempia/huoltajia voi olla yhdessä perheessä samanaikaiseisesti kaksi (2).

Kausikortit

1 kk 2–6v. 44 € ja 7–64v. 59€
3 kk 2–6v. 119 € € ja 7–64v. 149€
6 kk 2–6v. 229 € ja 7–64v. 269€
12 kk 2–6v. 299 € ja 7–64v. 349€

Kausikortit ovat henkilökohtaisia.

Saatavana myös kuukausimaksulla, jolloin laskutuslisä 2,90 €/kk. Kysy lisää puistomme henkilökunnalta!
 

Osta kausikortti